CONSULTA INSCRIPCIÓ AL CENS ELECTORAL PER LES ELECCIONS DEL PARLAMENT DE CATALUNYA 2024

Fins al dia 1 d’abril de 2024, inclòs, es pot consultar el cens electoral a l'ajuntament i presentar reclamacions, si és el cas.

Monday 25 March 2024

🏣ELECCIONS / Període de consulta d’inscripció al cens electoral per les eleccions al Parlament de Catalunya 2024 i tràmit del vot per correu.
 
📆Fins al dia 1 d’abril de 2024, inclòs, es pot consultar el cens electoral i presentar reclamacions, si és el cas. La consulta de les dades es pot fer per internet a la Seu Electrònica de l’INE amb certificat electrònic i presencialment amb identificació -DNI, passaport- als consolats, a les Delegacions Provincials de l’Oficina del Cens Electoral i a l’Ajuntament.
📌A l’Ajuntament de Creixell, la consulta i la presentació de reclamacions s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en horari de 9 h a 14 h . El cens electoral es va tancar en data d’1 de gener de 2024 amb les variacions tramitades fins al 28 de desembre de 2023.
 
📩 El calendari de la convocatòria anticipada d’eleccions al Parlament de Catalunya pel dia 12 de maig té obert també el període de sol·licitud de vot per correu fins al 2 de maig. Es pot fer amb el DNI a l’oficina de Correus o per via telemàtica a www.correos.es amb DNI electrònic o certificat digital vàlid.
 

Accions del document