CONVENI PER A LA PARTICIPACIÓ CONJUNTA I COORDINADA AL PROGRAMA DE FIRES I PROMOCIONS I A LES CAMPANYES DE PUBLICITAT 2020 DEL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

L'acte de signatura ha tingut lloc aquest dimarts 14 de gener de 2020 al Palau de la Diputació de Tarragona.

Tuesday 14 January 2020

 

Aquest dimarts 14 de gener ha tingut lloc al Palau de la Diputació de Tarragona l'acte de la signatura del Conveni Córner per a la participació conjunta i coordinada al programa de fires de turisme i promocions i a les campanyes de publicitat del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

L'acte l'ha presidit la sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona juntament amb la presidenta del Patronat de Turisme de la Costa Daurada sra.Meritxell Roigé. També hi eren presents els representants dels 27 ajuntaments i entitats públiques i privades vinculades al sector turístic del territori que participen d'aquest acord. Per part de l'ajuntament de Creixell hi ha assistit la regidora delegada de l'Àrea de Turisme Silvia Farrero.

El Conveni Córner regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes administracions i entitats en fires nacionals, estatals i internacionals i en campanyes de publicitat per aquest any 2020.

 

 

Accions del document