CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès. La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h..

Wednesday 02 March 2022

ALCALDIA

CREIXELL AMB UCRAÏNA - CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE CREIXELL DE RECOLLIDA D'AJUDA HUMANITÀRIA PEL POBLE UCRAINÈS

L'ajuntament de Creixell ha engegat una campanya solidària de recollida d'ajuda humanitària per al poble ucraïnès.

Aquesta recollida de material d'ajuda humanitària la farem a través de la ONG Associació "És per tu". Aquesta és una associació sense ànim de lucre que basa la seva activitat en l’acollida de nens que viuen en zones contaminades de radiació a Chernobil, Ucraïna.

(Associació inscrita al registre d'entitats del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb nº 45464.)

El material que podem recollir és roba d'abric de totes les talles, sacs de dormir i material sanitari com ara:👇

Antiinflamatoris, analgèsics, benes, Betadine, Bolquers, Alcohol de 96º, aigua oxigenada, esparadrap, termòmetres, antitèrmics, desinfectants i altres productes similars.

La recollida es farà a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell de DILLUNS A DIVENDRES de 9h a 14h .També de DILLUNS A DIVENDRES DE 16H. A 19H. a l BIBLIOTECA MUNICIPAL DE CREIXELL @Bibliocreixell

El primer enviament i recollida de material a Ucraïna per part de l'ONG està prevista per la setmana vinent.

Si hi han famílies de Creixell que vulguin acollir famílies d'Ucraïna a casa seva, si fos necessari, poden deixar les seves dades de contacte a l'Ajuntament Telf. 977800202 - Benestar i Atenció Social.

Les persones de Creixell que vulguin ser voluntàries per tal d'organitzar la recollida i classificació de material, poden posar-se en contacte també amb l'ajuntament de Creixell deixant les seves dades de contacte.

Les persones que vulguin fer donatius amb diners, ho poden fer a través de la UNESCO; el telèfon d'atenció al públic és el 900907500 (TELÉFON GRATUÏT)

ANIMEU-VOS A COL.LABORAR!! MOLTES GRÀCIES D'ANTUVI!!

#CreixellAmbUcraïna #NoWar #NoalaGuerra

Accions del document