CREIXELL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2022

EL PASSAT DISSABTE 26 DE MARÇ´DE 2022, LA BIBLIOCREIXELL VA CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA AMB ELPOEMA DE GABRIEL FERRATER "SI PUC" I LA MÚSICA DE CELTIC QUARTET.

Monday 28 March 2022

Aquest dissabte 26 de març de 2022 vam celebrar a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell el Dia Mundial de la poesia 2022, amb la lectura del poema escollit enguany per la Institució de les Lletres Catalanes, "Si puc" de Gabriel Ferrater, en diferents idiomes.
Vam comptar amb la presència del vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Joan Martí, l'alcalde de Creixell, Sr. Jordi Llopart i el regidor de cultura, Sr. Francesc Sentís, així com d'un nombrós públic i col·laboradors de la Biblioteca.
-Va iniciar la lectura el Màxim en ucraïnès i vam continuar en castellà, català, francès, italià, alemany, aranès, anglès, rus, àrab i lituà. Els més joves van llegir també poemes sobre la pau i la primavera. També vam llegir uns versos en anglès com a petit homenatge per la nostra estimada Joy.
-En acabar la lectura de poemes vam gaudir de la bona música amb CELTIC QUARTET, grup de música folk d'arrels celtes que ens van fer vibrar amb els so dels seus instruments.
MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST ACTE AMB LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !

Accions del document