CREIXELL COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL DE L'ORGULL LGTBIQ+ 2024

Com a acció solidària amb la jornada, els colors de la #bandera #LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l'Ajuntament de Creixell.

Monday 01 July 2024

🌈 LGTBIQ+ | #Creixell commemora avui el dia de l'Orgull LGBTIQ+2024, que se celebra arreu del món tot reivindicant la diversitat afectiva, de gènere i sexual.
 
✅Aquest dia ens uneix no només en la celebració de la diversitat. Ens uneix també en una crida a l’acció per reconèixer i respectar les identitats, expressions i experiències que fan que cada persona sigui única i inestimable per a la nostra societat.
 
🏳️‍🌈 Com a acció solidària amb la jornada, els colors de la #bandera #LGBTIQ+ onegen físicament amb una pancarta al balcó de l'Ajuntament de Creixell.
 
➡️ A més, aquest migdia davant de la Casa de la Vila, s'ha realitzat la lectura del Manifest institucional del dia internacional de l’orgull LGTBIQ+. Hi ha assistit l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño acompanyada de diversos regidors i regidores de la Corporació Municipal.
 
🔵 La lectura del Manifest l'ha realitzada la regidora delegada de la Secretaria de la Dona i Igualtat de l'ajuntament de Creixell Chelo Picón. També per part d'una noia TRANS de l’associació feminista Papallones Liles de Creixell, s'ha llegit una part del manifest. La cloenda de l’acte ha anat a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Muñoz, que ha recordat la importància de reivindicar en aquesta jornada i sempre els drets de les persones. LGTBIQ+
🎶 Després a la plaça major hi ha hagut música amb el conjunt DOBLE R.
 
📌 Aquesta tarda s'ha fet l’acció reivindicativa promoguda per l’associació Papallones Liles de Creixell. Els colors de la #bandera #LGBTIQ+ s'han pintat al pas de vianants de l'Avda. Del Mar, acte al qual hi ha assist també l'alcaldessa de Creixell.
Aquestes accions es fan per reafirmar la diversitat afectiva, sexual i de gènere per tal de palesar un rebuig unitari a la LGTBIQ+ fòbia.

Accions del document