CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Expovacaciones tindrà lloc al recinte firal Bilbao Exhibition Center els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022, i Creixell hi participa conjuntament amb els municipis de la Costa del Baix Gaià.

dilluns 25 abril 2022

CREIXELL PARTICIPA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Creixell serà present a la fira de turisme #ExpoVacaciones de #Bilbao, del 6 al 8 de maig de 2022.
Ho farà acompanyat de la resta de municipis de la Costa del #BaixGaià, Tarragona, Torredembarra, Roda de Berà I Altafulla, repetint la fórmula que ja es va utilitzar per anar a #Navartur de Pamplona fa algunes setmanes.

ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d'Espanya i suposa una bona manera d'accedir a mercats del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.

Serà la segona experiència conjunta per #Torredembarra#Altafulla#Creixell i #RodadeBerà a la qual s'hi afegeix ara també #Tarragona. Davant el bon resultat que es va obtenir a Navartur, s'ha decidit anar conjuntament a Bilbao.

A ExpoVacaciones s'hi donaran cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 6 fins diumenge 8. Se celebra al Bilbao Exhibition Center. L'any 2021 van passar per ExpoVacaciones més de 27.500 visitants.

#Creixell #TurismeCreixell 

Veure menys

Accions del document