CREIXELL RECULL GAIREBÉ 200 JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a Creixell la tercera edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón. S'han recollit gairebé 200 joguines solidàries.

Tuesday 04 January 2022

CREIXELL RECULL GAIREBÉ 200 JOGUINES SOLIDÀRIES PER A NENS I NENES DE FAMÍLIES VULNERABLES CREIXELLENQUES

Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc a Creixell la tercera edició de la campanya solidària ‘Recollida de joguines: DONEM JOC’ impulsada per l’àrea delegada de Benestar, Atenció Social, Gent Gran, Secretaria de la Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, a càrrec de la regidora Chelo Picón. S'HAN RECOLLIT GAIREBÉ 200 JOGUINES SOLIDÀRIES


Una campanya solidària que dona una segona vida a les joguines “que s'han quedat petites” en mans dels nens que més ho necessiten. Les famílies poden compartir les seves joguines perquè siguin donades a entitats de tot el país, i les que ja “hagin jugat massa” es destinen al reciclatge. Aquesta campanya treballa amb el Centre Especial d'Ocupació ILADE, donant suport així a la integració laboral de persones amb discapacitat.

Enguany la campanya s’ha fet també amb el suport de la Regidoria de Comerç i Turisme i ha comptat amb la col·laboració de la Fundación Crecer Jugando, que han recollit moltes joguines també per als infants de Creixell, a través de l’acció solidària “Comparte y recicla”, fruit de donacions de nenes i nenes d’arreu de l’Estat. L’ajuntament de Creixell, en el mes de desembre de 2020 va signar un conveni de col.laboració amb la Fundación Crecer Jugando.

La campanya consisteix en la recollida de joguines noves o reciclades, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista. Les joguines van adreçades a infants de famílies vulnerables del municipi de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa àrea de Benestar i Atenció Social de l'ajuntament.

Des de l’ajuntament de Creixell celebrem l’èxit aconseguit per la campanya ja que s'han recollit gairebé 200 joguines solidàries i volem agraïr l’esforç de totes les famílies de Creixell i de fora del municipi que hi han col·laborat.

Enguany, per evitar aglomeracions a causa de la pandèmia, el repartiment de joguines entre els infants es farà de manera esgraonada, aquest dimecres 5 de gener, a partir de les 15 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Creixell.

Accions del document