CREIXELL RECULL MÉS DE 200 JOGUINES PER A INFANTS EN RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL

La 4a campanya solidària de recollida de joguines “Donem Joc” va fer entrega de les joguines a una quarantena de nens i nenes de Creixell

Monday 09 January 2023

La 4a edició de la campanya solidària de recollida de joguines “Donem Joc”, impulsada per la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l'Ajuntament de Creixell, ha aconseguit recollir més de 200 joguines per a infants en risc d'exclusió social. Les joguines van ser entregades a una quarantena de nens i nenes en un acte celebrat el passat dijous 5 de gener a Cal Cabaler, la Casa de Cultura de Creixell. L'acte va comptar amb la participació de la regidora de Benestar Social, Chelo Picón, tècnics de l'àrea i membres de Càritas.

L'objectiu d'aquesta campanya solidària és donar una segona vida a les joguines que s'han quedat petites en mans dels infants que més ho necessiten. La campanya consisteix en la recollida de joguines seminoves, que estiguin en bon estat i que no tinguin contingut bèl·lic ni sexista ni violentes. Les joguines van adreçades a nens i nenes de famílies vulnerables de Creixell, que són seleccionades prèviament per la seva situació per part de membres de Càritas Tarragona a Creixell i per la mateixa regidoria.

La regidora de Benestar Social, Chelo Picón, s'ha mostrat molt satisfeta per l'èxit que ha tingut la campanya i ha agraït a totes les persones que hi han col·laborat fent entrega de joguines. També ha posat en valor que “moltes joguines han estat entregades precisament per una persona que havia sigut usuària del programa i que ara li ha canviat la situació”.

Les joguines que han sobrat es lliuraran a l'associació “Infancias Robadas”, amb seu al Vendrell.

Accions del document