CRIDA A LA SOLIDARITAT DEL POBLE DE CREIXELL AMB LES VÍCTIMES DEL TERRATRÈMOL DE TURQUIA I SIRIA

En els productes que demanem s'hi inclouen sobretot aliments duradors i conserves; bolquers i llet en pols per a nadons; compreses i materials d’higiene i neteja. Podeu fer les vostres aportacions a partir del DILLUNS 13 DE FEBRER DE 2023 DE 9H A 14H A CAL CABALER DE CREIXELL. Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell.

Friday 10 February 2023

ALCALDIA
 
CRIDA A LA SOLIDARITAT DEL POBLE DE CREIXELL AMB LES VÍCTIMES DEL TERRATRÈMOL DE TURQUIA I SIRIA
 
El consolat turc a Barcelona impulsa una campanya urgent de recollida de materials bàsics d'ajut humanitari després dels terratrèmols.
Els terratrèmols d’aquest passat dilluns a Turquia i Síria (7,4 graus de magnitud a l’escala de Richter) han sacsejat les províncies del sud-est de Turquia i nord de Síria, i han provocat danys en nombroses infraestructures i milers de persones mortes i ferides.
 
Des de l’Ajuntament de Creixell trobem necessària la cooperació de les administracions i de la ciutadania per fer front a les conseqüències devastadores que han tingut aquests fets a tots els nivells.
 
És per això que l’ajuntament de Creixell a través de l’associació de voluntaris de Protecció Civil de Creixell i de l’ONG Blue Force Copland coordinen la recollida d’ajut humanitari al nostre municipi.
 
Entre el material que demanem s'hi inclouen aliments duradors i conserves; bolquers i llet en pols per a nadons; compreses i materials d’higiene i neteja. També demanen tendes de campanya, matalassos, mantes, sacs de dormir, estufes de gas, llanternes, generadors elèctrics, bombones de butà i altres materials que facilitin l'assistència dels afectats.
 
En primer lloc per part de les ONG’s, entre elles l'ONG K9 de Creixell del creixellenc Pedro Frutos Molina i les institucions, s’ha donat suport i prioritat a les operacions de recerca i rescat de víctimes, brindant primers auxilis, realitzant evacuacions mèdiques d’emergència i transportant les persones ferides als hospitals.
 
Ara ens cal enviar tot l’ajut humanitari possible. Portarem totes les donacions rebudes directament a mans del Consolat de Turquia al magatzem habilitat a tal efecte a l'aeroport de Barcelona.
Podeu fer les vostres aportacions a partir del DILLUNS 13 DE FEBRER DE 2023 DE 9H A 14H A CAL CABALER DE CREIXELL. Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell
 
MOLTES GRÀCIES D'ANTUVI A TOTHOM PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!
COL-LABORA!!

Accions del document