CURS DE CATALÀ NIVELL INICIAL BÀSIC 1 a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell

El curs és de 45 hores, començarà el dia 11 de maig i el farem els dilluns i dimecres de 9:30 a 11:00 hores a la Bibliocreixell.

Monday 02 May 2022

ÀREA DE BENESTAR I ATENCIÓ SOCIAL
 
CURS DE CATALÀ NIVELL INICIAL BÀSIC 1
 
L’Ajuntament de Creixell, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Consell Comarcal del Tarragonès organitzen un Curs de Català Nivell Inicial Bàsic 1 que es realitzarà a la Biblioteca Municipal Bibliocreixell
El curs és de 45 hores, començarà el dia 11 de maig i el farem els dilluns i dimecres de 9:30 a 11:00 hores.
Totes les persones interessades en participar en aquest curs s'han d'inscriure a la Bibliocreixell i poden trucar al teléfon 977 80 34 00.
 
En aquest curs l’alumne serà capaç de comprendre i utilitzar expressions quotidianes i frases molt senzilles que li permetin satisfer les primeres necessitats comunicatives, com ara presentar-se, ser presentat a una tercera persona o formular i respondre preguntes sobre detalls personals.
Aquest curs s’adreça, majoritàriament, a persones que no coneixen l’alfabet llatí, que no entenen ni parlen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.
 

Accions del document