CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC

Informació i inscripcions al Punt Jove de la Biblioteca Municipal BIBLIOCREIXELL

Tuesday 16 February 2021

ÀREA DE JOVENTUT
 
CURS DE CONTROL D’ACCESSOS PER A JOVES DE LA ZONA TRAC
 
Tot i la situació epidemiològica actual i les restriccions que comporta, les regidories de Joventut dels Ajuntaments Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla, Creixell i La Riera de Gaià, i el Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès continuen desenvolupant els projecte de dinamització compartit que s’ha hagut de veure reformulat per tal de poder oferir activitats al jovent de la Zona TRAC.
En aquest moment s’organitza, juntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona, un curs de control d’accessos que permetrà a les persones que hi assisteixin presentar-se a l’examen de la Generalitat de Catalunya mitjançant el qual s’obté el títol.
El curs és gratuït, amb preferència per a les persones dels municipis de la zona TRAC i els requisits són:
* Tenir entre 18 i 29 anys.
* Estar inscrit/a a la Garantia Juvenil (això vol dir no estar estudiant ni treballant).
* Tenir la ciutadania espanyola d'algun dels països que integren la Unió Europea o estar en possessió del permís de residència i de treball.
* No haver estat condemnat per delictes contra les persones, el patrimoni, la salut pública o justificar que els antecedents dels delictes comesos han estat cancel·lats.
Les inscripcions ja estan obertes i es pot demanar informació als Punts d’Informació Juvenil de referència. A CREIXELL HO PODEU FER AL PUNT JOVE DE LA BIBLIOTECA MUNICIPAL BIBLIOCREIXELL.
MÉS INFO:

 http://tarragones.cat/noticies/curs-de-control-d2019accessos-per-a-joves-de-la-zona-trac

Accions del document