CURS DE FORMACIÓ DE SOCORRISME I EMERGÈNCIES ADREÇAT BÀSICAMENT A JOVES DE 14 A 17 ANYS

Durada de l'1 al 12 de juliol el primer torn i del 15 al 26 de juliol el segon torn. De dilluns a divendres en horari de matí, concretament de 10:00 a 14:00 h.

Friday 12 April 2024

🏊 SOCORRISME | Des de la Creu Roja Tarragona s'organitza un Curs de Formació, Socorrisme i Emergències adreçat bàsicament a joves de 14 a 17 anys.
✅ Aquesta activitat es realitza amb la finalitat de donar a conèixer als nois i noies el món del salvament i el socorrisme; apropar-los al context real en el medi aquàtic on vivim i fer-los conscients dels perills que es poden trobar i així poder-los evitar.
Conèixer la tasca que desenvolupa el/la socorrista aquàtic/a i fomentar una actitud esportiva i saludable dins el medi.
📅Durada de l'1 al 12 de juliol el primer torn i del 15 al 26 de juliol el segon torn. De dilluns a divendres en horari de matí, concretament de 10:00 a 14:00 h.
📕Primers auxilis, seguretat a la costa, fauna marina, cura del medi ambient, tècniques de natació, tècniques de rescat.
✔️La selecció de les persones participants es realitzarà respectant l'ordre d'inscripció tenint en compte la franja d'edat estipulada per assistir a l'activitat (joves d'entre 14 i 17 anys) que tinguin un mínim de rendiment físic i habilitats lingüístiques de català o castellà.
Més info: Mail: crojafor@creuroja.org
☎️ 977 24 50 62

Accions del document