DEL 20 AL 24 DE NOVEMBRE PODEU COL·LABORAR AMB EL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS DE CATALUNYA 2023 A CAL CABALER DE CREIXELL

Del 20 al 24 de novembre de 2023, de 10 a 12h a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil recolliran les donacions que els creixellencs i creixellenques vulguin aportar al Gran Recapte d'Aliments de Catalunya.

Tuesday 21 November 2023

DEL 20 AL 24 DE NOVEMBRE PODEU COL·LABORAR AMB EL GRAN RECAPTE D'ALIMENTS DE CATALUNYA 2023 A CAL CABALER
✅Els dies 24 i 25 de novembre de 2023 es durà a terme a Catalunya la recollida física d’aliments amb presència de voluntariat als establiments comercials, també als de Creixell.
El Gran Recapte tornarà a ser el punt de trobada per a totes aquelles persones, empreses i institucions que volen ajudar a les famílies en situació de vulnerabilitat del nostre entorn.
✅A Creixell, el grup de voluntaris i voluntàries de Cáritas i de Proteccio civil de Creixell esdevenen un moviment ciutadà d’acció solidària molt important a casa nostra; són persones compromeses amb la solidaritat i la sostenibilitat.
✅Per això del 20 al 24 de novembre de 2023, de 10 a 12h a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil recolliran les donacions que els creixellencs i creixellenques vulguin aportar al Gran Recapte d'Aliments de Catalunya.
Es demana preferentment: sucre, farina, oli d'oliva i de gira-sol, llet, cereals, brou, pasta....)
Col·labora!

Accions del document