DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys. És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble. L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.

Thursday 15 September 2022

DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELLDISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 S'INICIEN LES ACTIVITATS DEL CURS 2022-2023 AL PUNT JOVE DE CREIXELL

L’àrea de Joventut de l’ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora delegada Pilar Romero Gracia posa en marxa novament aquest proper DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2022 les activitats al PUNT JOVE DE CREIXELL.
 
L’espai on podràs anar si ets un/a jove entre els 12 i 25 anys.
És el teu espai de referència, preparat per crear-lo, reinventar-lo, a on proposar i fer noves iniciatives pels joves del nostre poble.
L’horari és de dijous a dissabte de 17h a 20h.
Està ubicat al local social del Racò del César i que coneixem com a “el local Pistatxo”, a on hi ha també el gimnàs municipal.
Allà trobaràs a un monitor de l’equip de VIU LLEURE, que t’acompanyarà i t’ajudarà a crear el teu Espai Jove.
 
Us fem un resum de les activitats que hem realitzat durant la passada Temporada Espai Jove 2021/2022
A l'espai jove cada tarda fem jocs, dinàmiques, jocs de taula, xerrades...sobretot organitzem el que volem crear per nosotres i per al poble. Durant el curs passat 2021-2022 vam aconseguir redecorar el nostre espai amb sofàs i mes cadires perque cada vegada en som més.
 
Esdeveniments que vam realitzar:
- Torneig de ping-pong
- Torneig de globus (balloon cup)
- Torneig de Fifa
- Torneig de Brawl Stars
- Excursions al poble
- Excursió a les afores del poble, on vam veure tota la brossa que hi ha als boscos, i vam pensar en crear un projecte per a fer recollida de brossa i ajudar a la flora i fauna del poble.
- Taller de pintura
- Sortides a la platja
- Sortida al cinema (Tarragona)
- Activitats a la biblioteca
- Gimkana creada per els joves destinada per als infants del col•legi per a la festa de final de curs.
 
 
VIU LLEURE és una entitat que promou l’educació en el lleure, vinculada al seu entorn i territori, fomentant la participació i col·laboració del treball en equip, així com la capacitació de les persones i la facilitació d’eines i recursos per a la gestió emocional.

Accions del document