EL CAP DE L'OPOSICIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA I PRESIDENT DEL GRUP PARLAMENTARI DEL PSC ILTRE. SR. SALVADOR ILLA, HA VISITAT AVUI L'AJUNTAMENT DE CREIXELL

El primer secretari del PSC, president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr. Salvador Illa, ha visitat Creixell aquest dijous 31 d’agost de 2023.

Thursday 31 August 2023

ALCALDIA
EL CAP DE L'OPOSICIÓ AL PARLAMENT DE CATALUNYA I PRESIDENT DEL GRUP PARLAMENTARI DEL PSC ILTRE. SR. SALVADOR ILLA, HA VISITAT AVUI L'AJUNTAMENT DE CREIXELL
🏫El primer secretari del PSC, president del Grup Parlamentari Socialistes-Units per Avançar i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr. Salvador Illa, ha visitat Creixell aquest dijous 31 d’agost de 2023.
Salvador Illa ha mantingut una reunió de treball amb l’alcaldessa, Montserrat Muñoz Madueño i la resta de regidors i regidores de l’Equip de Govern Municipal de l’ajuntament de Creixell.
L’acte s’ha realitzat al despatx de l’alcaldia de la Casa de la Vila.
L’alcaldessa Muñoz ha donat la benvinguda a Creixell a la porta de la Casa de la Vila al cap de l’oposició al Parlament de Catalunya Iltre. Sr.Salvador Illa, el qual ha signat també protocol·làriament en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Creixell.
En aquesta dedicatòria, Salvador Illa ha expressat els seus millors desitjos en aquest inici de mandat a l’alcaldessa, l’equip de govern i el consistori de Creixell.
L’alcaldessa Montserrat Muñoz ha plantejat les diverses mancances que té el municipi de Creixell a Salvador Illa, el qual s’ha posat a disposició de l’ajuntament de Creixell per ajudar en la mesura de les seves possibilitats com a cap de l’oposició al Parlament de Catalunya i primer secretari i president del grup parlamentari del PSC.
En aquest acte, l’alcaldessa Montserrat Muñoz, ha obsequiat a l’Iltre. Sr. Salvador Illa, amb una miniatura dels gegants de la Vila de Creixell, Gilmundo i Minerva.
 
M'agrada
 
 
 
Comenta
 
 
Comparteix
 
 

Accions del document