EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

Serà a partir del mes de setembre, amb l'inici del curs 2021-2022, quan el Consell Comarcal incorporarà una escola més arribant així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca.

Tuesday 11 May 2021

L CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS GESTIONARÀ EL SERVEI DE MENJADOR DE L’ESCOLA LES ERES DE CREIXELL
 
L’Assemblea de l’AMPA de l’Escola les Eres de Creixell, celebrada el passat 8 de març, va acordar demanar al Consell Comarcal del Tarragonès que gestioni el menjador de la seva escola a partir del proper curs. Serà doncs a partir del mes de setembre, moment en què s’iniciï el curs 2021-2022, quan el Consell incorporarà una escola més arribant així als 15 centres en què presta aquest servei a la comarca.
 
Aquestes escoles són: Els Àngels (Tarragona), L’Antina (Torredembarra), Cal·lípolis (Vila-seca), Les Codinetes (La Nou de Gaià), El Cucurull (Roda de Berà), Les Eres (Creixell), La Floresta (Tarragona), Josep Veciana (Perafort), Mediterrani (Tarragona), Ponent (Tarragona), Riuclar (Tarragona), Sant Salvador (Tarragona), Tarragona, Torreforta (Tarragona) i Ventura Gassol (El Morell).
El Consell Comarcal del Tarragonès presta, per delegació del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, les competències relatives, entre altres, a la gestió del servei escolar de menjador en ensenyaments obligatoris.
 
S’inclou en el contracte signat entre ambdues parts el subministrament del menjar, la custòdia dels alumnes durant el temps de menjador, la gestió del cobrament i documentació administrativa relacionada amb el servei i l’atenció personalitzada dels usuaris.

Accions del document