EL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS POSA EN MARXA UNA NOVA CAMPANYA PER MILLORAR LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS A CREIXELL I ALTRES MUNICIPIS DEL TERRITORI

Per fer-ho, s’instal·laran unes carpes informatives en espais de gran afluència i es lliurarà als veïns i veïnes el material necessari per a una correcta selecció.

Tuesday 21 March 2023

EL CONSELL POSA EN MARXA UNA NOVA CAMPANYA PER MILLORAR LA RECOLLIDA SELECTIVA DE RESIDUS A CREIXELL I ALTRES MUNICIPIS DEL TERRITORI
 
Fer més fàcil la recollida selectiva dels residus és l'objectiu prioritari d’aquesta campanya impulsada des del Departament de Medi Ambient del Consell Comarcal del Tarragonès.
La campanya es basa en la figura dels educadors ambientals. Dues persones es desplaçaran als municipis del Tarragonès per tal de conscienciar a la població sobre la necessitat de fer una correcta selecció dels residus i millorar així els percentatges de recollida a la nostra comarca. Es busca, en definitiva, disminuir la producció de la fracció resta i donar a conèixer a la població l’important impacte econòmic i mediambiental que té no dur a terme una correcta selecció de les nostres deixalles.
 
Per fer-ho, s’instal·laran unes carpes informatives en espais de gran afluència (zones properes a escoles, mercats, platges, etc.). En aquesta mateixa carpa, a més de facilitar la informació necessària, també es lliurarà als veïns i veïnes el material necessari per a una correcta selecció. Així, s’han preparat 60.000 fulletons informatius, 8.000 bosses per a envasos, 8.000 per a paper i 8.000 més per a vidre. També es disposarà de 4.000 cubells per a la matèria orgànica.
 
+info: 
 

Accions del document