EL CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL, ADSCRIT A LA XARXA SANTA TECLA, COMENÇA A TREBALLAR AMB EL SISTEMA ADMINISTRATIU ECAP, EL PROGRAMA D'HISTÒRIA CLÍNICA INFORMATITZADA PER A L'ATENCIÓ PRIMÀRIA COMÚ A TOT CATALUNYA.

A partir de dilluns 21 de novembre de 2022, els usuaris i usuàries de la Xarxa Santa Tecla hauran de fer les gestions telemàtiques amb els seus centres assistencials d'atenció primària a través de La Meva Salut, eina del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Thursday 17 November 2022

Des del compromís i l'esforç continu per millorar el servei a la ciutadania, us informem que els CAP i els consultoris mèdics de la Xarxa Santa Tecla, inclòs el de Creixell,  comencen a treballar amb el sistema administratiu ECAP, el programa d’història clínica informatitzada per a l’Atenció Primària comú a tot Catalunya.

 

Així, a partir de dilluns 21 de novembre, els usuaris i usuàries de la Xarxa Santa Tecla hauran de fer les gestions telemàtiques amb els seus centres assistencials d'atenció primària a través de La Meva Salut, eina del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

 

Podran accedir-hi a través de la web corporativa de la Xarxa Santa Tecla, www.xarxatecla.cat, o bé directament des de la web i l’app de La Meva Salut.

 

Per informar la població d'aquest canvi, la Xarxa Santa Tecla posa en marxa una campanya de comunicació des dels seus centres de salut, xarxes socials i mitjans de proximitat. Durant aquests primers dies d'adaptació al nou sistema informàtic es poden produir dificultats tècniques i retards en l'assistència, motiu pel qual demanem comprensió i paciència a les persones usuàries.

 

 

Estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Accions del document