EL DILLUNS 26 DE JUNY DE 2023 COMENÇA EL SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME A LA PLATJA DE CREIXELL FINS AL 31 D'AGOST DE 2023

El servei funcionarà des del DILLUNS 26 DE JUNY fins al DIJOUS 31 D'AGOST DE 2023, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

Wednesday 07 June 2023

INICI DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME A LA PLATJA DE CREIXELL

 El servei funcionarà des del DILLUNS 26 DE JUNY fins al DIJOUS 31 D'AGOST DE 2023, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

  Fins al 31 d'AGOST la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS) a partir d’un contracte que permet tenir coberta aquesta necessitat.

L'aposta de l'Ajuntament ha estat novament la de potenciar el servei de vigilància i socorrisme que es posarà en marxa el dillns 26 de juny. La regidora en funcions de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero, explica que aquest any tenim també la concessionària DMCLUXE (Wave SOS) que vigilarà el litoral de Creixell durant els mesos de juliol i agost. A més de dos socorristes en el mateix torn per cobrir la platja, es disposa d'una cadira amfíbia, una rampa d'accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col.locaran a aquestes torres de vigilància.

 

Des de l’àrea de platges, turisme i medi ambient de l’ajuntament de Creixell s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.

L'ajuntament de Creixell ha fet la prórroga de contracte de serveis de salvament i socorrisme amb vigilància de la platja de Creixell  amb  l'empresa DMCLUXE (Wave SOS). , en les condicions que figuren en el contracte formalitzat el 30 de juny de 2021, per un any, estiu 2023. El termini d'execució de la prórroga serà des del 26 de juny de 2023 fins al 31 d'agost de 2023, ambdòs inclosos.

L'import del contracte és: 17.280,00€ més 21%IVA: 3.628,80€, que fa un total de 20.908,80€ durant un any.

 

 

 

Accions del document