EL DIRTY DUST RALLY - RDA ARRIBARÀ A CREIXELL EL PROPER DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023 A LA TARDA

La Vila de Creixell serà el punt final d'arribada del DIRTY DUST RALLY 2023. L'arribada a CREIXELL està prevista per la tarda d'aquest DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023.

Tuesday 29 August 2023

ALCALDIA - ÀREA D'ESPORTS
📢EL DIRTY DUST RALLY - RDA ARRIBARÀ A CREIXELL EL PROPER DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023 A LA TARDA
La Vila de Creixell serà el punt final d'arribada del DIRTY DUST RALLY 2023.🛻🏎
El Dirty Dust Rally és un ral·li de baix pressupost que transcorre per 7 països durant 7 dies en unes rutes impressionants.
El rally de cotxes passa per 7 països diferents en 7 dies: Alemanya, Austria, Suissa, Itàlia, França, Andorra i España. Fan el seu recorregut sobre grava , pistes de terra i moltes curves, preferiblement amb vehicles de 20 anys o mes.🇩🇪 🇪🇸
Aquest Rally va començar a rodar el dissabte 26 d'agost de 2023 al sud de Baviera (Alemanya).
Serpentines, brutícia i pols és el lema de les rutes. Passen per fantàstics ports de muntanya amb vistes, però també a través de
sorra, fang i sots que desafien les habilitats de conducció dels participants. També passen per boniques carreteres costaneres.
En aquest esdeveniment hi participen 45 COTXES I MÉS DE 100 PERSONES. El DIRTY DUST RALLY no és qüestió de temps ni de velocitat. Però l'important és la comunitat i el vincle que es desenvolupa en un míting com aquest entre tots els i les participants. Per tant, l'esperit d'equip és el primer.
🏁 L'arribada a CREIXELL està prevista per la tarda d'aquest DIVENDRES 1 DE SETEMBRE DE 2023. El punt d'arribada del RALLY estarà ubicat al costat del Càmping Gavina i sobre les 19h està previst l'acte de lliurament de premis.
+ INFO: 👇
No us ho perdeu!!

Accions del document