EL JOVE REGATISTA CREIXELLENC MARC CLARAMUNT PASSEJA LA IMATGE DE CREIXELL ARREU DEL MÓN A LA REGATA MINI TRANSAT 2021

La sortida de la regata MINI TRANSAT és aquest diumenge 26 de setembre de 2021 des del port de Les Sables d'Olonne, a França; d'allà navegarà fins a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canaries, a on està previst que hi arribin el 3 d'octubre. I d'allí la regata seguirà fins al port de Saint-François a l'illa caribenya de Guadalupe,

Friday 24 September 2021

El jove regatista creixellenc Marc Claramunt Sastre passejarà la imatge de Creixell arreu del món.
L'Àrea de Turisme de l'ajuntament de Creixell, col·labora amb el jove regatista, que participarà enguany a la 'Minitransat 2021', una regata que creua l’Atlàntic en solitari en vaixells de 6’5 metres. El vaixell del Marc llueix el logotip de l'àrea de Turisme de Creixell.
El Marc ja ho té tot a punt i ja ha passat tots els controls de seguretat. La sortida és aquest diumenge 26 de setembre de 2021 des del port de Les Sables d'Olonne, a França; d'allà navegarà fins a Santa Cruz de la Palma, a les Illes Canaries, a on està previst que hi arribin el 3 d'octubre. I d'allí la regata seguirà fins al port de Saint-François a l'illa caribenya de Guadalupe, a on està prevista l'arribada a partir del 9 de novembre. En aquesta regata els navegants han de recórrer un total de 4.050 milles nàutiques.
Des de l'ajuntament de Creixell desitgem al Marc una bona singladura, que gaudeixi molt d'aquesta aventura i que vagi tot molt bé.

Accions del document