EL PROGRAMA JOVES AMB TALENT 2022 OBRE LES INSCRIPCIONS

Des de l'àrea de Joventut us donem l'Informació sobre la formació d’agricultura regenerativa, en el marc del programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp amb el qual hi col.labora el Consell Comarcal del Tarragonès

Monday 24 January 2022

ÀREA DE JOVENTUT
 
EL PROGRAMA JOVES AMB TALENT 2022 OBRE LES INSCRIPCIONS
 
Us compartim informació sobre la formació d’agricultura regenerativa, en el marc del programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp amb el qual hi col.labora el Consell Comarcal del Tarragonès encarregant-se del finançament de la formació de les persones joves del Tarragonès que hi vulguin i puguin participar.
Què necessites per participar-hi?
 
Tenir una idea de projecte sostenible per treballar la terra o un projecte ja iniciat.
Tenir o compartir terres al Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès o Priorat o, de manera equiparable, ser demandant del Banc de Terres del Baix Camp o del Priorat.
Omplir i enviar el formulari (el trobaràs en aquest enllaç) que hi ha a continuació per fer la inscripció en qualsevol de les formacions. La data límit és diumenge 6 de febrer de 2022.
 
Concertar una entrevista de selecció, on s'escolliran les persones participants finals. Les interessades i els interessats poden proposar data i hora al formulari d'inscripció.
Comprometre's a participar en el seguiment i l'avaluació del projecte, i assistir com a mínim al 80% de les sessions.
+INFO: 👇👇
 
http://www.tarragones.cat/noticies/el-programa-joves-amb-talent-2022-obre-les-inscripcions?fbclid=IwAR3UB2S97E0Pen519qdg2hHER4ps_A8Hw8S6Gv2M4GO-9ypJZt-Ml-J4THs

Accions del document