EL PROGRAMA RADIOFÒNIC "EL MATÍ I LA MARE QUE EL VA PARIR" DE RÀDIO FLAIXBAC S'HA FET AVUI EN DIRECTE DES DEL CÀMPING GAVINA DE CREIXELL

L'alcalde de Creixell Jordi Llopart i la regidora de Turisme Silvia Farrero, han participat en el programa. "El matí i la mare que el va parir" és el programa despertador radiofònic de Ràdio Flaixbac, que desperta a Catalunya amb humor, actualitat i bon rotllo, presentat per Carles Pérez. Aquest programa s'emet de dilluns a divendres en directe de 6 a 11 del matí.

Friday 11 June 2021

Aquest DIVENDRES 11 DE JUNY de 2021 a partir de les 6h. del matí ha tingut lloc el programa radiofònic ” El matí i la mare que el va parir " de Ràdio Flaixbac  EN DIRECTE des del Camping Gavina - oficial de Creixell. 🕺🏻💃🏼🕺🏻💃🏼
Amb el suport de Campings Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural i l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell.
 
"El matí i la mare que el va parir" és el programa despertador radiofònic de Ràdio Flaixbac, despertant a Catalunya amb humor, actualitat i bon rotllo, presentat per Carles Pérez. Aquest programa s'emet de dilluns a divendres en directe de 6 a 11 del matí.
 
Al llarg del programa s'ha fet una petita entrevista a l'alcalde de Creixell Jordi Llopart i a la regidora de turisme de Creixell, Silvia Farrero. Han parlat sobre gastronomia creixellenca, concretament del plat típic de Creixell, ELS ESMARRIS.
 

ELS ESMARRIS EL PLAT TÍPIC DE CREIXELL

 La tradició de segles de pescadors a Creixell, avui dissortadament desapareguts, ens ha deixat una típica recepta culinària d’un àpat que ha esdevingut el plat típic de la gastronomia creixellenca el-laborat amb seitó. Es tracta dels Esmarris. 

 El feien els antics pescadors de Creixell del segle XIX amb el peix que es malmetia dalt de la barca i que no podien portar a mercat. És un plat semblant a l’escabetx però totalment autòcton de Creixell i que s’acompanya de vi blanc fresc.

 També es fan Esmarris dolços, que són unes galetes en forma de peix.

  

La regidora de Turisme també ha explicat les activitats programades per al proper estiu a Creixell des de l'àrea de turisme i ha parlat també dels cinc càmpings que tenim al municipi. El programa s'ha realitzat en directe des de la terrassa del restaurant del Càmping Gavina i ha comptat amb públic en directe. També han fet una entrevista a un grup d'alumnes d'un Institut de Sabadell que están de colònies al mateix Càmping Gavina. A l'acte hi ha assistit també el regidor de comerç de Creixell, Jaime Serret.
 
 
Aquest esdeveniment ha comptat amb el suport de Campings Tarragona Costa Daurada Terres de l'Ebre, natural i l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Creixell.
 

Accions del document