EL REGIDOR JAIME SERRET PRESENTA LA CAMPANYA "COMPRA AMB EL COR, COMPRA A CREIXELL"

Des de l'àrea de Comerç del nostre Ajuntament de Creixell, estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts

Wednesday 04 November 2020

“Compra amb el cor, compra a Creixell” és el nom de la campanya de Nadal per dinamitzar el comerç local i de proximitat a Creixell. La campanya, que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, proposa comprar a 9 establiments diferents de la vila durant el mateix mes, per un valor mínim de 5 euros i sense repetir el mateix negoci. No participen d’aquesta promoció els establiments Lidl, Mercadona i Spar. El Mercadet Setmanal tindrà un segell i es comptarà com a una única compra, malgrat que es compri en parades diferents.

Es podrà bescanviar la targeta per una bossa de compra i una mascareta demanant cita prèvia a Cal Cabaler. Hi ha un obsequi per persona fins a exhaurir existències.

La promoció vàlida de l’1 de novembre de 2020 al 31 de gener de 2021.

“Des del Departament de Comerç del nostre Ajuntament, estem disposats a fer tot el possible per salvar el comerç de casa nostra tots junts”, afirma el regidor de comerç creixellenc, Jaime Serret, en la presentació de la campanya, i ha afegit: “Per complir amb l’interès general, hem de protegir la salut pública però, també a les persones autònomes que aixequen la persiana per portar un negoci endavant. Heu de sentir l’estímul no només de nosaltres (les administracions públiques) sinó de tots els ciutadans del nostre poble.”

Serret destaca que “els comerciants han estat exemplars durant la pandèmia i això mereix tot el suport i reconeixement.” “Així que només em passa pel cap que recorrem a salvar l’economia de Creixell. És important caminar pel carrer i adonar-se que, malgrat tot, Creixell segueix viu, té expectativa d’esperança i entusiasme per tirar del carro i mirar cap endavant.

Foto: El regidor de comerç de Creixell, Jaime Serret, amb la bossa de compra i la mascareta. / AJ. CREIXELL

Accions del document