EL RESTAURANT SALIOLI DEL CÀMPING CREIXELL GUANYADOR AL CONCURS "JOC DE CARTES" DE TV3

El premi al millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada ha estat finalment pel Restaurant SaliOli del Càmping Creixell, que s'emporta un xec de 3.000€. L'Adrià i l'Agustí són al capdavant d'aquest restaurant de Creixell.

Thursday 01 September 2022

EL RESTAURANT SALIOLI DEL CÀMPING CREIXELL de CREIXELL VA PARTICIPAR AQUEST PASSAT DIMECRES 31 D'AGOST DE 2022 AL CONCURS "JOC DE CARTES" DE TV3
 
El premi al millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada ha estat finalment pel Restaurant SaliOli del Càmping Creixell, que s'emporta un xec de 3.000€.
 
Comença la temporada d'estiu del programa JOC DE CARTES de TV3 anant d'acampada! El Marc Ribas arriba a la Costa Daurada per trencar vells estereotips i demostrar que els restaurants de càmping no estan renyits amb la gastronomia de qualitat.
 
El primer restaurant que va visitar el Marc Ribas va ser  el Maykao, del Càmping Torre del Sol a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de la Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz.
 
Després, va entrar al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala el David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.
 
I la darrera parada va ser al RESTAURANT SALIOLI del Creixell Camping & Family Resort a Creixell, on l'Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.
 
El Salioli de Creixell es va  s'erigir com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i es va emportar el premi de 3.000€ .Van  demostrar que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional.
 
MOLTES FELICITATS al Salioli Restaurant del Creixell Camping & Family Resort de Creixell.
Premi molt merescut al programa de TV3 #JocCartesEstiuTV3 per a l'Adri i l'Agustí i tot l’equip!.

Accions del document