ELS 5 MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ PARTICIPEN EL PROPER CAP DE SETMANA DEL 5 AL 7 DE MAIG DE 2023 A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà seran presents a la fira de turisme EXPOVACACIONES que tindrà lloc a Bilbao el proper cap de setmana del 5 al 7 de maig de 2023.

Tuesday 02 May 2023

ÀREA DE TURISME
ELS 5 MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ PARTICIPEN EL PROPER CAP DE SETMANA A LA FIRA DE TURISME EXPOVACACIONES DE BILBAO
Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà seran presents a la fira de turisme EXPOVACACIONES que tindrà lloc a Bilbao el proper cap de setmana del 5 al 7 de maig de 2023.
Els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià, repetirant la fórmula que enguany ja es va utilitzar per anar a la fira de turisme Navartur de Pamplona i a la fira Mahanna de Lyon (França) fa algunes setmanes.
En aquesta ocasió, els municipis de la Costa del Baix Gaià ocuparan un espai conjunt diferenciat dins de l’estand de la Diputació Provincial de Tarragona sota el paraigües de la COSTA DAURADA.
ExpoVacaciones és una de les fires del sector turístic més destacades del nord d'Espanya i suposa una bona manera d'accedir a mercats potencials del País Basc, Navarra i La Rioja, regions que aporten una bona part dels visitants nacionals que passen per Creixell i per la resta de municipis del Baix Gaià. A la fira de Bilbao es donen cita diferents destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, empreses de transport o establiments hotelers.
A la seva edició número 43, Expovacaciones presentarà una oferta turística i de vacances que avança amb els nous temps, apropant-se al públic més divers:
turisme Esportiu i d’aventura, experiències gastronòmiques, turisme accessible,
turisme dirigit al col·lectiu LGTBI..... Un esdeveniment amb tot tipus d’alternatives: culturals o de natura, platja, escapades de cap de setmana, llargs viatges, etc.
Però, a més de tots els destins i tipus de turisme, en aquesta trobada el visitant podrà gaudir d’experiències i activitats paral·leles com degustacions, concursos i sortejos.
Per part dels municipis del Baix Gaià s’oferirà als visitants un TAST D’OLI EL VERGERARS DE LA DO SIURANA i cedit per la cooperativa de Salomó (Baix Gaià)
Serà una nova experiència conjunta per Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà. Davant el bon resultat que es va obtenir en anteriors ocasions, s'ha decidit anar conjuntament també a Bilbao.
A ExpoVacaciones s'hi donaran cita més de 150 expositors. La fira és oberta a professionals del sector i també al públic en general, des de divendres dia 5 fins diumenge 7.
Se celebra al Bilbao Exhibition Center de Barakaldo. L'any anterior van passar per ExpoVacaciones més de 30.000 visitants.

Accions del document