ELS 5 MUNICIPIS DE LA COSTA DEL BAIX GAIÀ TORNARAN A SER PRESENTS A NAVARTUR del 23 al 25 de febrer de 2024.

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornaran a estar presents enguany a NAVARTUR, la Feria Internacional de Turismo de Navarra

Tuesday 13 February 2024

  

Els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià tornaran a ser presents a Navartur del 23 al 25 de febrer Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornaran a estar presents enguany a NAVARTUR, la Feria Internacional de Turismo de Navarra. Aquesta cita, una de les més importants del sector turístic a la zona nord d'Espanya, se celebrarà a Pamplona del 23 al 25 de febrer.

Els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià, Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà, es tornaran a promocionar conjuntament al mercat navarrès sota el paraigües de la marca Costa Daurada. Navartur és una de les cites habituals on assisteixen els 5 municipis atesa la importància dels mercats navarrès i basc en el sector turístic del nostre territori.

Aquesta acció s’emmarca en les tasques de promoció turística que realitzen els cinc municipis coordinadament per tal de potenciar el Baix Gaià com a destinació turística potencial.

Els 5 municipis tindran un espai diferenciat dins de l’estand que la Diputació de Tarragona, a través del Patronat de Turisme Costa Daurada-Terres de l’Ebre, ubicarà a la fira Navartur 2024.

Entre els diez 23 i 25 de febrer, els municipis de la Costa del Baix Gaià oferiran també als visitants de la fira un tast d’oli de les cooperatives agrícolas del Baix Gaià.

Navartur va comptar el 2023 amb més de 46 mil visitants, un 60% més que en l'edició del 2022. 

D’altra banda, els 5 municipis de la Costa del Baix Gaià participaran també conjuntamente enguany al Salón del Turismo de Aragón ARATUR que tindrà lloc a Saragossa del 24 al 26 de maig.

 

 

Accions del document