ELS ALUMNES DEL CURS INICIAL DE CATALÀ PER A NOUVINGUTS I NOUVINGUDES FAN UNA VISITA GUIADA PEL NUCLI HISTÒRIC DE CREIXELL

Passejant entre els seus carrers i carrerons, han pogut conèixer la història dels edificis més singulars del nucli històric de la Vila de Creixell

Thursday 04 November 2021

ELS ALUMNES DEL CURS INICIAL DE CATALÀ PER A NOUVINGUTS FAN UNA VISITA GUIADA PEL NUCLI HISTÒRIC DE CREIXELL
 
Amb el suport de les àrees de turisme i comerç de l'ajuntament, avui dijous 4 de novembre de 2021, els alumnes del curs inicial de català que es realitza durant aquest darrer trimestre a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell, acompanyats de la seva professora Helena Ferre Ruiz han fet una visita guiada en català pel nucli històric de la vila de Creixell.
 
Passejant entre els seus carrers i carrerons, han pogut conèixer la història dels seus edificis més singulars, com ara el Castell, Cal Cabaler, les Torres medievals de Cal Jeroni, Ca la Miquelina i Cal Xacó, el Campanar de Jvjol, l'església de Sant Jaume i les runes romanes del segle I.
 
La regidora de turisme Silvia Farrero i el regidor de comerç Jaime Serret Simo han participat també d'aquest esdeveniment.

Accions del document