ENGUANY TORNEN LES RUES DE CARNAVAL ALS CARRERS DE CREIXELL DESPRÈS DE GAIREBÉ 3 ANYS D'ATURADA OBLIGADA PER LA PANDÈMIA DE LA COVID19.

El dissabte 18 de FEBRER es farà LA RUA INFANTIL i el dissabte 25 de FEBRER tindrà lloc la GRAN RUA DE CARNAVAL pels carrers del nucli històric de Creixell

Friday 20 January 2023

Creixell celebrarà enguany novament el Carnaval pels carrers de la Vila després de gairebé 3 anys de parada obligatòria per la pandèmia de la Covid19.
La Vila de Creixell està enllestint la programació dels actes del Carnaval 2023, que es faran en dos caps de setmana diferents.
Tal i com ja s’ha fet altres vegades, enguany també s’ha optat per trasl-ladar la gran rua de Carnaval al dissabte següent del dia de Carnaval pròpiament dit arreu, o sigui que a Creixell la Gran Rua de Carnaval es farà el dissabte 25 de febrer.
D’aquesta manera hi poden participar diferents colles d’altres municipis de la contornada i això fa que la de Creixell sigui una Rua de Carnaval molt lluïda.
Des de l’àrea de festes de l’ajuntament de Creixell, la regidora delegada Pili Romero treballa coordinadament amb l’associació Amics del Carnaval de Torredembarra, per tal de poder facilitar la participació al Carnaval de Creixell de les diferents colles d’aquesta entitat.
El dissabte 18 de febrer hi haurà la RUA INFANTIL. La comitiva infantil sortirà del Casal Municipal de Creixell a les 17:30h. Es farà un recorregut pels carrers del nucli històric de la Vila amb animació infantil i acabarà al Casal Municipal.
El dissabte 25 de febrer hi haurà la GRAN RUA DE CARNAVAL amb sortida a les 20h de l’avinguda Catalunya i posterior Festa de Carnaval al Casal Municipal.
📌 Properament publicarem el cartell de Carnaval pels dies 18/02 i 25/02 així com les bases per a fer les inscripcions de carrosses i comparses per a la Rua del Carnaval de Creixell 2023.
Estigueu atents a les nostres xarxes socials i al web www.creixell.cat

Accions del document