ETS PENSIONISTA, JUBILAT O JUBILADA I VIUS A CREIXELL? ANIMA'T A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS DE LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL

La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell busca actors i actrius que vulguin participar amb el seu grup de teatre i play-back LA COLLA DEL LLANTO. També vol animar a tots els pensionistes i jubilats o jubilades de Creixell a que participin de les activitats que organitzen durant tot l’any.

Friday 27 May 2022

ÀREA DE LA GENT GRAN
 
ETS PENSIONISTA, JUBILAT O JUBILADA I VIUS A CREIXELL?
ANIMA'T A PARTICIPAR EN LES ACTIVITATS DE LA LLAR DE JUBILATS I PENSIONISTES SANT JAUME DE CREIXELL
 
La Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell busca actors i actrius que vulguin participar amb el seu grup de teatre i play-back LA COLLA DEL LLANTO.
També vol animar a totes les persones que siguin pensionistes i jubilats o jubilades de la nostra Vila, que s’apuntin a participar a totes les activitats que s’hi organitzen durant tot l’any.
 
Aquesta entitat creixellenca es va fundar el dia 17 de juny de l’any 1992 i per tant enguany celebrarà el seu 30è. aniversari.
Durant tots aquests anys, l’Associació de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell ha tingut els presidents i presidentes següents: Antònia Foguet, Joan Recasens, Pilar Muñoz, Josep Gual, Jesús Cabrero, Joy Headland i fins el president actual Rafael Cano.
 
La Llar es troba situada a un acollidor espai municipal polivalent utilitzat per la gent gran de Creixell. Disposa de les adequades dependències per fer possibles les diferents activitats que s’organitzen. Una gran sala amb servei de cafeteria-cuina, que s’aprofita especialment quan fan berenars o xocolatades. També hi tenen cabuda els jocs de taula (cartes, domino, el Quinto...), serveix també per veure la televisió i com espai on els socis i sòcies passen l’estona petant la xerrada. A la vegada s’utilitza com a sala d’actes, teatre i sala de ball. Així mateix hi ha una altra sala annexa on hi ha un espai per petites exposicions de les manualitats que els socis i sòcies fan a la llar.
 
Finalment compten amb un altre despatx que està destinat a l’administració de l’entitat.
 
Si sou pensionistes, jubilats o jubilades de Creixell, animeu-vos a participar en les activitats de la Llar.
 
Us hi podeu adreçar de dilluns a divendres de 16h. a 19h. a l’edifici del Centre Cívic situat a l’avinguda del Mar.
 

Accions del document