Éxit de la Cavalcada de Reis Mags 2020 a Creixell

Tuesday 07 January 2020

Com a regidora delegada de l'àrea de Festes de l'ajuntament de Creixell, vull agraïr a totes les persones que van fer possible a la nit de Reis, una Cavalcada com es mereix el poble de Creixell i especialment a tots els nens i nenes. Agraïr a totes les persones, que van ser moltes, que em van felicitar per aquesta nit tant especial, a ón vam gaudir moltíssim.

Moltes gràcies aquest any principalment a la Brigada Municipal, pel seu gran esforç i bona voluntat. A Protecció Civil i Policia Local per la seva gran feina. A la Maribel Pérez per tota la seva bona feina i el seu bon caràcter. Manolo, Paco , Lluís pels últims retocs a les carrosses. A la colla del Ball de Diables de Creixell per la seva carrossa. Al Pere Frutos del K9. A tots els nens i n enes que van fer de patges i sobretot als nostres Reis Mags, Melcior, Gaspar i Baltasar i al Patge Reial. Al nostre Alcalde Jordi Llopart, i al regidor Francesc Sentís, Montse Creus, Rosa Solé, Montse Rovira, Pilar i Montse Deu. Agraïments especials a Mossén Joan Brulles, Montse Tirado i Josep Xufré. Gràcies també a Manuel Díaz.

I moltes gràcies a tots els que vau confiar en tots nosaltres i vau gaudir de la nit més màgica de l'any: la nit de Reis. Els nens i nenes s'ho mereixen i per això sempre lluitaré per una bonica i màgica Cavalcada.

PILI ROMERO GRACIA
Regidora de Festes
Ajuntament de Creixell

Accions del document