EXPOSICIÓ ITINERANT DE GEGANTS DEL BAIX GAIÀ

Els passats dies 12 i 13 de juny, es va iniciar l' Exposició Itinerant de gegants del Baix Gaià al municipi del Catllar. Aquesta mostra de Cultura popular finalitzarà el cap de setmana dels dies 11 i 12 de setembre a Creixell.

Monday 14 June 2021

Fa més d'un any que no podem gaudir d'uns del elements més representatius de la nostra cultura, els Gegants, Capgrossos, Manotes i altres elements del Seguici Popular. Per aquest motiu, des de la Colla Gegantera del Catllar, es va proposar de dur a terme una EXPOSICIÓ ITINERANT DE GEGANTS DEL BAIX GAÌÀ, en la qual participarien els gegants de La Riera de Gaià, Altafulla, Roda de Berà, Torredembarra, El Catllar i Creixell. És una forma de donar presencialitat a a quests elements  tan coneguts de la Festa Major i que fa tan de temps que estan tancats a causa de la pandèmia.

El nostre municipi participa a l'exposició amb els Gegants de la Vila, Gilmundo i Minerva i tindrem el gust d'acollir aquesta mostra els dies 11 i 12 de setembre de 2021 al Casal Municipal de Creixell.

Aquí teniu la programació de l'exposició als diferents municipis :

-EL CATLLAR : 12/13 de juny - Centre Cultural

-ALTAFULLA : 19/20 de juny - Ajuntament

-LA RIERA DE GAIÀ : 10/11 de juliol - El Molí

-TORREDEMBARRA : 14/15 de juliol -Ajuntament

-RODA DE BERÀ : 28/29 d'agost - Casino Municipal

-CREIXELL : 11/12 de setembre -Casal Municipal

A totes les seus de l'exposició hi haurà una guardiola per a col·laborar amb La Marató de TV3  2021

Accions del document