FIRA TASTERA ALS SIS D’ATENCIÓ DIÜRNA “TASTA” ITINERANT I CENTRES OBERTS DEL TARRAGONÈS

A Creixell la FIRA TASTERA (Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès) tindrà lloc el DILLUNS 29 DE MAIG DE 2023 DE 17H A 19H A LA PLAÇA MAJOR

Friday 19 May 2023

FIRA TASTERA  ALS  SIS D’ATENCIÓ DIÜRNA “TASTA” ITINERANT I CENTRES OBERTS

La fira de Jocs del Tarragonès

“Jugant aprenem el mon”

La Fira de Jocs del Tarragonès torna de nou aquest any amb moltes novetats i amb l’objectiu de ser la cloenda de les activitats grupals amb infants, adolescents i les seves famílies  dels serveis d’intervenció socioeducativa del Tarragonès. El TASTA (Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès) i els CENTRES OBERTS formen part del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que realitza activitats socioeducatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies de de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès en cooperació amb els municipis de la comarca a través del Contracte Programa del Departament de Drets Socials i el suport de la Diputació de Tarragona. Aquesta edició és encara més llarga i s’hi incorporen els 4 municipis que compten amb el servei d’intervenció socioeducativa d’atenció diürna en els seus Centres Oberts, Aquesta edició seran 13 les fires que se celebraran durant una dotzena de dies correlatius entre el  29 de maig i  el 14 de juny als següents municipis:

Dilluns 29 de Maig

CREIXELL

Dimarts 30 de Maig

VILALLONGA DEL CAMP

Dimecres 31 de Maig

EL MORELL

Dijous 1 de juny

LA POBLA DE MAFUMET

Divendres 2 de juny

LA RIERA DE GAIÀ

Divendres 2 de juny

CONSTANTI

Dilluns 5 de juny

EL CATLLAR

Dimarts 6 de juny

LA POBLA DE MONTORNÈS

Dimecres 7 de juny

ELS PALLARESOS

Dijous 8 de juny

RODA DE BERÀ

Dilluns 12 de juny

ALTAFULLA

Dimarts 13 de juny

TORREDEMBARRA

Divendres 14 de juny

LA CANONJA

 

La Fira Tastera té un seguit de característiques que li atorguen una identitat específica:

  • L’organitzen els propis infants del TASTA i dels Centres Oberts d’aquests municipis on es desenvolupa el servei amb el suport dels seu Equips d’Educadors/es. És, per tant, una activitat inclusiva on els nostres infants són el protagonistes i aporten una activitat lúdica comunitària per a que en gaudeixin tots els infants i famílies del seu poble.
  • És una Fira itinerant responent a la realitat comarcal que disposa d’elements comuns d’animació però que s’adapta a les característiques de cada municipi. Cada Ajuntament i el Consell Comarcal del Tarragonès cooperen en la logística de les infraestructures necessàries.
  • És treballen dos valors fonamentals. El seu lema: “Jugant aprenem el món” posa de relleu el joc com a necessitat de l’infant per a desenvolupar-se i el seu valor com a recurs educatiu. Els ingredients bàsics del joc són la imaginació, les ganes passar-ho bé i de compartir experiències socialitzant amb altres. No calen bens de consum per a jugar, i la Fira Tastera i dels Centres Oberts apostem per construir activament els nostres jocs des del reciclatge de materials i la sostenibilitat.

La Fira Tastera i del Centres oberts us convida a totes les famílies. Compartiu una tarda amb el TASTA o amb el Centre Obert. Jugarem, ballarem, berenarem i passarem una tarda d’allò més bé. Ah i gaudirem d’alguna sorpresa que estem preparant.

A Creixell la FIRA TASTERA (Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès) tindrà lloc el DILLUNS 29 DE MAIG DE 2023 DE 17H A 19H A LA PLAÇA MAJOR

Us esperem!

 

Accions del document