GRAN ÈXIT DE LA REPRESENTACIÓ DE "CREMA CREMADA", A CÀRREC DE TREATERÀPIA AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL

160 persones van assistir el dissabte 12 de juny al Casal Muncipal de Creixell per gaudir de la nova obra de Treateràpia, "Crema Cremada". Una comèdia on els seus personatges tenen molt a amagar i amb un final que interpel·la directament els espectadors i ens convida a la reflexió

Monday 14 June 2021

A Creixell ens agrada el teatre i des de l'Àrea de Cultura procurem apropar les arts escèniques a tots els públics. Aquesta vegada ens ha acompanyat al Casal Municipal el grup altafullenc Treateràpia, que després de l'èxit de "Pla de Xoc", van representar l'obra "Crema Cremada", una comèdia que no deixa ningú indiferent.
Des de l'Ajuntament de Creixell volem felicitar tots /es els actors i actrius d'aquest grup amateur del Baix Gaià i especialment al seu director i autor de l'obra, Joan M. Vidal.
No és gens fàcil fer riure i transmetre alhora un missatge tan potent com el que ens van fer arribar. Gràcies per fer-nos estimar el teatre i fer-nos gaudir del vostre treball !! Enhorabona Treateràpia i fins la propera !

Accions del document