GRAN ÈXIT DEL CONCERT "TAVERNA D'HAVANERES" DE LA CORAL STA ROSALIA, AL CASAL MUNICIPAL DE CREIXELL.

El passat dissabte 17 de juliol, al Casal Municipal de Creixell, 150 persones van poder assitir del Concert d'Estiu 2021 de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra, que va rebre forts aplaudiments durant tot l'espectacle.

Monday 19 July 2021

Un públic entusiasmat i participatiu va gaudir de les veus dels i de les cantaires de la coral, de la magnífica cantant Laia Batlle i dels músics Josep Mateu, al piano, Montserrat Vidal, flauta i Francesc Aguilera, percussió. Tots ells sota la direcció de la Natàlia Casasús Magriñà i Jordi Boltà. El concert "Taverna d'Havaneres" és un recull de boniques i conegudes cançons marineres i havaneres. No hi van faltar peces entranyables per a tothom com "El meu avi" i "La Bella Lola" o cançons poètiques que ens van arribar al cor, com "Alfonsina i el mar". Moltíssimes Felicitats pel concert i us esperem a Creixell amb nous projectes ! Bon Estiu !
Des de l'Àrea de Cultura volem felicitar el públic assistent per ajudar-nos a complir amb les mesures de seguretat actuals i per la seva confiança en nosaltres.

Accions del document