GUANYADORS DEL 1er. CONCURS DE FOTOGRAFIA D'INSTAGRAM #estiucreixell 2021

La fotografia l'ha presentada el creixellenc Enric Carrera amb el títol "Atardecer Medieval" i ha obtingut 580 "likes" a Instagram.

Monday 30 August 2021

ÀREA DE TURISME
GUANYADORS DEL 1er. CONCURS DE FOTOGRAFIA D'INSTAGRAM #estiucreixell
Ja tenim guanyadors!!!
 
Ha estat un resultat molt ajustat però finalment una fotografía presentada per @enriccarrera23 amb el títol “Atardecer medieval” i que ha obtingut “580 like” a instagram ha estat el guanyador de la 1ª. Edició del Concurs de Fotografía d’instagram #estiucreixell21, organitzat per l’àrea de Turisme de l’ajuntament de Creixell.
L’autor és Enric Carrera Romero i ha guanyat una estada de cap de setmana al Càmping Camping Gavina - oficial de Creixell.
 
La segona fotografía guanyadora ha estat la presentada per @sirg69 amb el títol El paradís i que ha obtingut “465 like”.
L’autor és Sergi Costas González i ha guanyat una estada de cap de semana al Càmping Creixell Camping & Family Resort
 
La tercera fotografía guanyadora ha estat la presentada per @infinimar10 amb el títol Sur la plage i que ha obtingut “179 like”.
L’autora és Mar Hernández de Gracia i ha guanyat una estada de cap de semana al Càmping Capfun - Camping L'Alba de Creixell.
 
La quarta fotografía guanyadora ha estat la presentada per @mcc_seat124fl amb el títol El Lleó i la tormenta i que ha obtingut “84 like”.
L’autor és Manuel Castro Cabrera i ha guanyat un SOPAR per a 2 persones al XIRI L’ESCLAT Lesclat Creixell de Creixell.
 
Moltes felicitats a tots els guanyadors, guanyadores i també a tots i totes els i les participants.
Podreu veure totes les fotografies guanyadores al compte d’instagram de l’àrea de Turisme de Creixell: https://www.instagram.com/turismecreixell_oficial/ i al hastag #estiucreixell21
 
Des de l’àrea de Turisme de l’ajuntament de Creixell estem molt contents de la participació ja que per aquest primer concurs hem rebut més de 130 fotografies.
 
Els guanyadors i guanyadores s’hauran de posar d’acord directament amb l’establiment patrocinador per a gaudir del seu premi.
Moltíssimes gràcies a tothom per participar en aquesta primera edició del concurs de fotografía de Turisme de Creixell.
 
Gràcies per ensenyar.nos l’estiu 2021 a Creixell a través de les vostres fotografies.
I de manera especial també un sincer agraïment als nostres patrocinadors del Concurs: Càmping Gavina i Restaurant Gavina, Càmping i Restaurant Sirena Dorada, Càmping Creixell, Càmping L’Alba-Capfun i Xiri L’Esclat.
 

Accions del document