INCENDI A L'INTERIOR D'UN HABITATGE DE CREIXELL

Només s'han produït danys materials a un habitatge de l'avinguda Doctor Pujol de Creixell. Un gos que estava a l'interior ha resultat afectat pel fum però finalment s'ha pogut reanimar satisfactòriament.

Friday 19 November 2021

ÀREA DE PROTECCIÓ DELS ANIMALS

Aquest matí al voltant del migdia, s'ha produït un petit incendi a un habitatge de l'avinguda Doctor Pujol de Creixell.

S'ha tallat la circulació de vehicles per aquesta zona.

El succés ha causat danys materials al domicili, s'ha cremat un sofà i el pis s'ha omplert de fum. Afortunadament no hi ha hagut danys a persones. Però un gosset que era sol al pis, ja que la propietària estava treballant, ha resultat intoxicat pel fum.

La Policia Local de Creixell s'ha personat immediatament al lloc dels fets. També la regidora delegada de Protecció dels Animals de Creixell Pili Romero i el regidor d'urbanisme Jordi Moliné, s'han personat al lloc dels fets des del primer moment per tal d'interessar-se pel succés.

A més s'han desplaçat al lloc dels fets 4 dotacions de Bombers i també membres de Protecció Civil de Creixell i sanitaris.

Segons les primeres indagacions realitzades per Bombers i Policia Local, s'ha cremat un sofà, la qual cosa ha provocat que el fum s'escampés per l'interior de l'habitatge.

El gos, un mascle de 6 anys de nom Obi, ha estat tret de l'habitatge amb una llitera i ha estat atès al carrer per Bombers, Policia Local, tècnics sanitaris i la família propietària de l'animal.
Se li ha proporcionat oxigen al gosset i se li han fet maniobres de reanimació. També ha vingut un veterinari de Torredembarra.

Finalment, el gosset Obi s'ha recuperat favorablement.

Des de l'ajuntament de Creixell, volem agrair a Bombers, Policia Local, Protecció Civil, Veterinària de Torredembarra, sanitari i veïns de l'habitatge sinistrat, la seva bona feina per tal que aquest succés hagi tingut un bon final, especialment pel gosset Obi i per la seva família propietària.

Accions del document