INFORMACIÓ DELS ACCESSOS AL COL.LEGI ELECTORAL DE CREIXELL SITUAT A LA LLAR D'INFANTS ESTEL DE MAR

El Col.legi Electoral de Creixell pel 14F està ubicat al carrer Girona 25, a les instal.lacions de la Llar d'Infants Estel de Mar.

Thursday 11 February 2021

 
INFORMACIÓ DELS ACCESSOS AL COL.LEGI ELECTORAL DE CREIXELL SITUAT A LA LLAR D'INFANTS ESTEL DE MAR
Aquest proper diumenge 14 de febre de 2021 es celebren les eleccions al Parlament de Catalunya 14F.
Tal i com ja es va anunciar fa uns dies, per aquestes eleccions el Col.legi Electoral de Creixell estarà ubicat a l'edifici municipal de la Llar d'Infants Estel de Mar, al carrer Girona 25 (al costat de la Policia Local).
Des de l'ajuntament de Creixell i amb la finalitat de garantir el distanciament social i totes les mesures preventives del protocol de la #COVID19 hem preparat uns accessos diferenciats, tant d'entrada com de sortida a les diferents meses electorals que hem reflectit en un petit croquis.
📍 Us compartim aquest croquis a on veureu la distribució del local electoral.
Recordeu 👇🏾
✅ L'accés al local electoral serà per la porta del jardí del carrer Vendrell, amb dos accessos diferenciats pels votants de la secció 1 i de la secció 2. Hi haurà un circuit senyalitzat de sentit únic, per evitar el creuament de persones. Els dos accessos conduiran a cadascuna de les sis meses electorals, 3 de la secció 1 i 3 de la secció 2. A les sales a on hi ha les meses electorals s'hi accedirà per una porta i es sortirà per una altra diferent. La sortida del recinte electoral serà per la porta principal de la Llar d'Infants, de manera que no hi haurà creuament de persones.
✅ L'edifici estarà ventilat en tot moment.
✅ Es netejaran i desinfectaran sovint tots els espais, incloses les meses, les taules amb paperetes i les cabines de votació.
✅ Les cues es faran a l'exterior i s'anirà entrant espaiadament per votar i no superar l'aforament màxim.
✅ Els membres de les meses no tocaran el document d'identitat dels votants en cap moment.
✅ Tots els espais comptaran amb punts dispensadors de gel hidroalcohòlic i caldrà fer-ne ús.
✅ S'haurà de portar la mascareta posada correctament en tot moment. Les cues d’espera es faran a l’exterior, respectant la distància d’1,5 metres.
A l’interior, es garantirà un espai d’1,5 metres entre els electors i entre els membres de les meses.
✅ Es recomana portar el vot preparat de casa per agilitzar les votacions.

Accions del document