INFORMACIÓ SOBRE EL DESPLEGAMENT DE LA FIBRA ÒPTICA A CREIXELL

EL PASSAT 11 DE DESEMBRE VA TENIR LLOC AL CASAL MUNICIPAL UNA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE EL DESPLEGAMENT DE FIBRA ÒPTICA, A CÀRREC DE LA COMPANYIA XTA (XARAXA DE TELECOMUNICACIONS ALTERNATIVES)

Tuesday 21 December 2021

El passat dissabte dia 11 es va celebrar al Casal Municipal de Creixell la presentació del Desplegament de la Fibra Òptica, per part d’XTA (Xarxa de Telecomunicacions Alternatives), al nostre Municipi.
Després d’una breu presentació, el Director General de la companyia i el seu tècnic responsable ens van explicar tant el funcionament de la companyia XTA com el desenvolupament del Desplegament pel terme, via aèria en la major part i soterrada en les zones on ja es troben preparades.
Des del consistori vam mostrar la nostra satisfacció, per una banda per poder donar resposta a la demanda i necessitat urgent que tenim els veïns després de dos anys de dificultats, i per una altra perquè és una companyia del territori amb una atenció i col·laboració propera.
Pels que no varen poder assistir i estiguin interessats, el telèfon d’atenció comercial d’XTA és el 938975200 en el que ens atendran personalment i ens exposaran solucions i ofertes a les necessitats concretes de cadascú. També podreu deixar les vostres dades per quan arribi la llum de fibra a casa vostra sigueu avisats.
La previsió per a la fi total del desplegament de fibra òptica a Creixell es contempla per finals de gener, principis de febrer, tal com van confirmar des de la mateixa companyia.
 
 

Accions del document