INFORMACIÓ SOBRE LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DEL 14 DE FEBRER DE 2021 A CREIXELL

Informació de LA NOVA UBICACIÓ del local electoral de Creixell i de les meses electorals, que en aquestes eleccions passen de 4 a 6.

Monday 01 February 2021

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DEL 14 DE FEBRER DE 2021
 
El proper 14 de febrer es celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya. A causa de la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19, us en volem destacar la principal novetat, així com resoldre altres dubtes que pugueu tenir:
 
On has d’anar a votar?.
 
Per aquestes properes eleccions, el col-legi o local electoral de Creixell estarà ubicat a l'edifici de la LLAR D'INFANTS ESTEL DE MAR, situada al CARRER GIRONA 25  (al costat de la comissaria de la Policia Local).
 
Enguany a Creixell hi haurà 6 meses electorals, tres pertanyen a la secció 1 i tres a la secció 2. Per saber a quina mesa electoral heu de votar, quan arribeu al local electoral recordeu els ítems ÓN VIUS? i QUIN ÉS EL TEU PRIMER COGNOM?. Segueix el quadre adjunt i sabràs a quina mesa has de votar:
 
ÓN VIUS
 
SECCIÓ 1
 
CREIXELL NUCLI
LA MASSÓ
LES MORISQUES         De la A a la F -MESA A
LES ERES                      De la G a la M -MESA B 
CREIXELL MAR            De la N a la Z - MESA C
CÀMPINGS
 
SECCIÓ 2
 
RACÒ DEL CÉSAR
PORT ROMÀ
MARINA DE CREIXELL       De la A a la F -MESA A
LA PLANA                            De la G a la M -MESA B 
LES SÍNIES                           De la N a la Z - MESA C
LA COMA 
AFORES
 
 
 
 QUIN ÉS EL MEU PRIMER COGNOM?
 
Si comença per:
De la A a la F -MESA A
De la G a la M -MESA B 
De la N a la Z - MESA C
 
 Aquesta nova distribució del col-legi electoral s'ha fet per tal de complir els protocols que estableix la Generalitat de Catalunya.  En aquesta nova ubicació, hi ha l'espai suficient que requereixen les mesures de seguretat per la COVID 19. Els accessos són prou diàfans i es diferencía clarament l'ENTRADA i la SORTIDA, posssibilitant fer cúes diferenciades i la suficient ventilació. Aquest equipament serà desinfectat ABANS i DESPRÉS de la jornada electoral.
 
Per a qualsevol dubte sobre els membres de les meses electorals  podeu consultar també aquest enllaç de la Generalitat de Catalunya:
 
https://eleccions.gencat.cat/ca/preguntes-frequents/membres-meses-electorals/
 
 
  
 

Accions del document