INICI DEL NOU CURS ESCOLAR 2021-2022 A L'ESCOLA LES ERES DE CREIXELL

En aquest nou curs 2021-2022 que començarà les classes el proper dilluns dia 13 de setembre, l'escola Les Eres de Creixell acollirà un total de 210 nens i nenes i 26 nous alumnes començaran a P3 .

Wednesday 08 September 2021

ÀREA D'ENSENYAMENT
 
INICI DEL NOU CURS ESCOLAR 2021-2022
 
La regidora delegada de l'àrea d'ensenyament Pili Romero Gracia s'ha reunit a l'escola Les Eres de Creixell amb la directora Antònia Royo i amb personal docent i de serveis del centre educatiu. El nou curs escolar és a punt de començar i a l'escola ja està tot gairebé enllestit per a rebre els i les alumnes la propera setmana. En aquest nou curs 2021-2022 i que començarà les classes el proper dilluns dia 13 de setembre, l'escola Les Eres de Creixell acollirà un total de 210 nens i nenes i 26 nous alumnes començaran a P3 .
 
La regidora vol adreçar.se a tota la comunitat educativa per destacar que els professors de l'escola tenen una de les feines més boniques i difícils però a la vegada imprescindibles. En aquest temps de pandèmia per la #covid19 les dificultats augmenten però cal seguir endavant. També és molt important la tasca que realitza el personal de serveis de l’escola. I també el paper dels pares i mares que confien els seus fills al centre i participen en aquesta comunitat educativa.
 
A tots i a totes us desitgem un bon inici del curs escolar 2021-2022. I de manera especial desitgem per als escolars que aprofitin tot el que aprendran a l’escola,
 
 
 
TROBAREU TOTA LA INFO DE L'ESCOLA A L'ENLLAÇ SEGÜENT AQUÍ: 
 
 

Accions del document