INICI DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA, SALVAMENT I SOCORRISME A LA PLATJA DE CREIXELL

El servei s'ha contractat per un import de 20.908,80€ i que s’ha establert per dos anys. El servei funcionarà fins al 7 de setembre, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

Friday 02 July 2021

S’inicia el servei de vigilància, salvament i socorrisme a la platja  de Creixell

 

El servei funcionarà fins al 7 de setembre, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana.

Aquest dijous, 1 de juliol, s’ha posat en marxa el servei de servei de vigilància, salvament i socorrisme de platges creixellenques a càrrec dels efectius de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS.  La cobertura del servei contempla cobrir els dos quilòmetres de platja del municipi.

 

Fins al 7 de setembre la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS) a partir d’un contracte que permet tenir coberta aquesta necessitat.

Enguany l'aposta de l'Ajuntament ha estat la de potenciar el servei de vigilància i socorrisme que aquest dijous, 1 de juliol, es va posar en marxa. La regidora de Platges, Turisme i Medi Ambient, Sílvia Farrero, explica que aquest any tenim una nova concessionària DMCLUXE (Wave SOS) que vigilarà el litoral de Creixell durant els mesos de juliol i agost. A més de dos socorristes en el mateix torn per cobrir la platja, es disposa d'una cadira amfíbia, una rampa d'accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col.locaran a aquestes torres de vigilància.

 

El contracte que s’ha establert per aquest servei és per dos anys i en funció dels resultats es podria arribar a una pròrroga per a dos més. Durant aquest temps, una de les modificacions que es plantejaran serà la d'ampliar els dies de servei a la platja perquè hi hagi més garanties d'un socorrista al juny i al setembre.

 

Des del govern municipal s'és conscient que el servei de vigilància i socorrisme en un litoral com la Costa Daurada ha de cobrir juny i setembre, però aquest any per motius tècnics no s'ha pogut ampliar aquestes setmanes que estan parlades amb l'empresa.

 

Des de l'àrea de platges, turisme i medi ambient de l'ajuntament de Creixell  s’insisteix als usuaris en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes. 

Accions del document