INICI DEL SERVEI DE VIGILÀNCIA,SALVAMENT I SOCORRISME ALA PLATJA DE CREIXELL 2024

El servei s’ha iniciat el dijous 27 DE JUNY i es perllongarà fins al diumenge 1 DE SETEMBRE DE 2024, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).

Monday 01 July 2024

🏊‍♀️ SOCORRISME | Inici del servei de vigilància, salvament i socorrisme a la Platja de Creixell.
🟪 El servei s’ha iniciat el dijous 27 DE JUNY i es perllongarà fins al diumenge 1 DE SETEMBRE DE 2024, en horari d’11 h del matí a 19 h de la tarda, tots els dies de la setmana i serà realitzat pels efectius de l'empresa DMCLUXE (Wave SOS).
➡️ Fins al diumenge 1 de SETEMBRE la platja de Creixell, disposarà de servei de vigilància, salvament i socorrisme, a càrrec de l’empresa DMCLUXE (Wave SOS), a partir d’un contracte que permet tenir coberta aquesta necessitat.
✅ L'aposta de l'Ajuntament ha estat novament la de potenciar el servei de vigilància i socorrisme que funciona des de ahir. L’empresa concessionària des de 2021 és DMCLUXE (Wave SOS) que vigilarà el litoral de Creixell durant els mesos de juliol i agost fins el primer dia de Setembre.
👉 A més de dos socorristes en el mateix torn per cobrir la platja, es disposa d'una cadira amfíbia, una rampa d'accés per a persones amb dificultat de mobilitat i aparcaments adaptats. La caseta dels socorristes està situada a l’avinguda del mar, a tocar de la platja. A la mateixa línia de la sorra hi ha també torres de vigilància. Les banderes per informar de l’estat del mar es col·locaran a aquestes torres de vigilància.
🚩 Des de l’ajuntament de Creixell s’insisteix als usuaris i usuàries de la platja en fer cas de les banderes de senyalització i les indicacions dels socorristes.
Esperem tenir tots plegats una temporada de platges tranquil·la i agradable.
Que tingueu totes i tots un molt bon estiu ‼️

Accions del document