INICI DELS TREBALLS DE RENOVACIÓ I ADEQUACIÓ DE L'ABALISAMENT DUNAR DE LA PLATJA DE CREIXELL

Aquesta feina és realitzada per l'Associació Aurora de Tarragona, que és un Centre Especial de Treball. L’Associació Aurora, és una entitat social que integra persones amb problemes de salut mental i que promou la recuperació ambiental d’espais naturals del Camp de Tarragona.

Thursday 01 July 2021

ÀREA DE MEDI AMBIENT
 
Aquest matí han començat els treballs de renovació i adequació de l'abalisament dunar de la platja de Creixell.
 
S'han començat els treballs per la part nord de la platja, tocant al municipi veí de Roda de Berà, ja que és la zona a on les maromes i els pals estaven més malmesos. Progressivament s'aniran adequant i millorant totes les zones dunars del litoral creixellenc.
 
La regidora de medi ambient Silvia Farrero i el regidor de comerç Jaime Serret han estat a peu de platja aquest matí per comprovar l'inici dels treballs.
Amb aquesta iniciativa es volen preservar els valors naturals d’aquest entorn natural del litoral creixellenc i la conservació de la seva biodiversitat.
 
Aquesta feina és realitzada per l'Associació Aurora de Tarragona.
L’Associació Aurora, és una entitat social que integra persones amb problemes de salut mental i que promou la recuperació ambiental d’espais naturals del Camp de Tarragona.
L'ASSOCIACIÓ AURORA és també una entitat sense ànim de lucre que fou creada l'any 1987 per la iniciativa de familiars de persones afectades de malaltia mental.
L'objecte social de l'associació és la millora de la qualitat de vida de les persones afectades de malaltia mental i dels seus familiars, així com la defensa dels seus drets.

Accions del document