INSCRIPCIONS DE LES CARROSSES I COMPARSES PER A LA GRAN RUA DEL CARNAVAL DE CREIXELL 2023

L'Àrea de Festes de CREIXELL obre el període d’inscripcions per a participar a la GRAN RUA del Carnaval 2023 que tindrà lloc el dia 25 de febrer. Les comparses i carrosses interessades a participar es podran inscriure del 30 de gener al 14 de febrer de 2023, a la Casa de Cultura Cal Cabaler presencialment o bé mitjançant correu electrònic a l’adreça: infocreixell@creixell.cat

Friday 27 January 2023

BASES CARNAVAL CREIXELL 2023     MODEL FULL D'INSCRIPCIÓ  

 

DEL 30 DE GENER AL 14 DE FEBRER OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER A PARTICIPAR AMB CARROSSES I/O COMPARSES A LA GRAN RUA DEL CARNAVAL 2023 DE CREIXELL

 L'Àrea de Festes de l'ajuntament de CREIXELL obre el període d’inscripcions per a participar a la GRAN RUA del Carnaval 2023 que tindrà lloc el dia 25 de febrer. Les comparses i carrosses interessades a participar es podran inscriure del 30 de gener al 14 de febrer de 2023,  a la Casa de Cultura Cal Cabaler presencialment o bé mitjançant correu electrònic a l’adreça: infocreixell@creixell.cat

S’estableix un límit màxim de 20 carrosses inscrites i un màxim de 8 comparses inscrites.

Dotació econòmica per participació: carrosses 250€, comparses 80€.

La documentació que cal presentar el dia de la inscripció és la següent:
-
Nom de l’entitat o grup de la carrossa o comparsa
-
DNI en vigor del representant de la carrossa o comparsa que serà la persona
responsable de la carrossa o comparsa.
-
DNI i carnet de conduir en vigor de la persona que conduirà el tract or o cotxe
durant la rua.
Telèfon de contacte i adreça de correu electrònic del responsable de la
carrossa o comparsa.
-
Nombre de persones que integren el grup.

TROBAREU TOTA LA INFORMACIÓ A LES BASES

Creixell celebrarà enguany novament el Carnaval pels carrers de la Vila després de gairebé 3 anys de parada obligatòria per la pandèmia de la Covid19.

La Vila de Creixell ja ha enllestit la programació dels actes del Carnaval 2023, que es faran en dos caps de setmana diferents.

Tal i com ja s’ha fet altres vegades, enguany també s’ha optat per trasl-ladar la gran rua de Carnaval al dissabte següent del dia de Carnaval pròpiament dit arreu, o sigui que a Creixell la Gran Rua de Carnaval es farà el dissabte 25 de febrer.

D’aquesta manera hi poden participar diferents colles d’altres municipis de la contornada i això fa que la de Creixell sigui una Rua de Carnaval molt lluïda.

Des de l’àrea de festes de l’ajuntament de Creixell, la regidora delegada Pili Romero treballa coordinadament amb l’associació Amics del Carnaval de Torredembarra, per tal de coordinar-se entre els municipis del territori, no solapar-se i poder facilitar la participació al Carnaval de Creixell de les diferents colles d’aquesta entitat i d'altres properes..

El dissabte 18 de febrer hi haurà la RUA INFANTIL. La comitiva infantil acompanyada de la BATUCADA ELS ENGRESCATS DE TARRAGONA sortirà del Casal Municipal de Creixell a les 17:30h. Es farà un recorregut pels carrers del nucli històric de la Vila amb animació infantil i acabarà al Casal Municipal amb el berenar infantil (1€) i la festa amb Divershow.

El dissabte 25 de febrer hi haurà la GRAN RUA DE CARNAVAL amb sortida a les 20h de l’avinguda Catalunya i posterior Festa de Carnaval al Casal Municipal.

 

 

Accions del document