INSTAL-LACIÓ DE NOVES PAPERERES I BANCS A CREIXELL AMB UNA SUBVENCIÓ DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

L’Ajuntament de Creixell, d’acord amb les bases reguladores d'aquesta subvenció, té assignats aquest any un total de 19 papereres, de 60 litres de capacitat, i 19 bancs de taulons de fusta.

Friday 21 October 2022

ÀREA DE SERVEIS
 
INSTAL-LACIÓ DE NOVES PAPERERES I BANCS AMB UNA SUBVENCIÓ DEL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS
🗑️ Durant aquests dies, estem instal·lant nou mobiliari urbà, papereres i bancs, en diferents carrers i places del municipi, amb una subvenció del Consell Comarcal del Tarragonès
 
Ens vam adherir al Programa de Mobiliari Urbà del Consell Comarcal del Tarragonès 2021-22, el qual té l’objectiu de fomentar la implantació de mobiliari urbà, com papereres i bancs, als municipis del Tarragonès de menys de 10.000 habitants, tot millorant, complementant o substituint el mobiliari existent.
 
 
L’Ajuntament de Creixell, d’acord amb les bases reguladores, té assignats aquest any 19 papereres, de 60 litres de capacitat, i 19 bancs de taulons de fusta.
El nou mobiliari urbà està ubicat a: La Plana, carrer Egara, Avda. Doctor Pujol, Camí de Valls, Passeig Marítim, Plaça de la Sardana, Avinguda de Roma i Escola. Els treballs d'instal-lació d'aquest nou material els realitza el propi CCT amb el suport de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis de l'ajuntament de Creixell.
 
Aquest programa està inclòs i finançat pel Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els consells comarcals per optimitzar la prestació de serveis (2020-2023).
 
🫶🏼 Cuidem #Creixell entre totes i tots!

Accions del document