JORNADA D'INTERPRETACIÓ DE L'ECOSISTEMA LITORAL DE CREIXELL I DEL VENDRELL

Hem fet interpretació de l'ecosistema dunar i les platges del Vendrell i de Creixell. A la jornada hi han participat les dues regidores de turisme i platges del Vendrell i de Creixell així com diferents tècnics d'ambdós municipis.

Friday 14 May 2021

JORNADA D'INTERPRETACIÓ DE L'ECOSISTEMA LITORAL DE CREIXELL I DEL VENDRELL
 
Des de les àrees de Turisme i Medi Ambient de l'ajuntament de Creixell, aquest matí hem participat a la Jornada d'interpretació de l'ecosistema litoral des les platges del Vendrell i de Creixell.
Aquesta activitat estava promoguda per la regidora de Platges, Turisme i Cohesió Territorial del Vendrell sra. Bárbara María Peris Sellés .
Hem fet interpretació de l'ecosistema dunar i les platges. Hem conegut també les plantes autòctones (les bones) i les plantes invasores (les no tant bones) al llarg dels set quilòmetres de les platges del Vendrell.
Posteriorment hem fet un recorregut per la platja de Creixell per veure la regeneració i evolució dunar de les platges creixellenques.
A la jornada hi ha participat la regidora creixellenca Silvia Farrero i tècnics de turisme i medi ambient dels municipis.
 

Accions del document