JUSTIFICANT DE L'INGRÉS BANCARI DELS DINERS RECAPTATS PER LA MARATÓ DE TV3 2021

L'ajuntament de Creixell ja ha ingressat al compte de LA MARATÓ DE TV3 la quantitat de 1.400€ recaptats en les activitats solidàries realitzades amb aquesta finalitat enguany a Creixell

Tuesday 28 December 2021

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, GENT GRAN, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT
 
CREIXELL TRENCA MURS PER LA MARATÓ DE TV3 2021 I RECAPTA 1.400€.
 
Les activitats per recaptar diners per La Marató de TV3 es van fer el passat diumenge 19 de desembre a la zona esportiva municipal, a l'escola Les Eres i a la Rambla de les Moreres. Hi van participar diferents entitats i associacions creixellenques i nombrosos veïns i veïnes.
A Creixell vam tenir un ampli ventall d'activitats al llarg de tot el dia. Els membres de Protecció Civil de Creixell es van encarregar de la seguretat a la zona esportiva.
Partits de futbol, gimcanes, vermut musical, exposició de motos, exhibició canina, zumba, basquet, ioga, botifarrada, sortejos..... les associacions i entitats de la nostra Vila van tenir un paper molt destacat en aquesta jornada.
Finalment es van recollir 1.400€ que contribuiran a augmentar el marcador de La Marató de TV3
Us adjuntem el JUSTIFICANT DE L'INGRÉS BANCARI per import de 1.400€ que ha fet l'ajuntament de Creixell amb els diners recaptats per La Marató de TV3 2021.
Moltes gràcies a totes i a tots.

Accions del document