JUSTIFICANT DE L'INGRÉS BANCARI DELS DINERS RECAPTATS PER LA MARATÓ DE TV3 2023

L'ajuntament de Creixell ja ha ingressat al compte de LA MARATÓ DE TV3 la quantitat de 2.500€ recaptats en les activitats solidàries realitzades amb aquesta finalitat enguany a Creixell

Tuesday 02 January 2024

ÀREA DE BENESTAR, ATENCIÓ SOCIAL, GENT GRAN, SECRETARIA DE LA DONA I IGUALTAT CREIXELL DONA LLUM PER LA MARATÓ DE TV3 2023 I RECAPTA 2.500€.

Les activitats per recaptar diners per La Marató de TV3 es van fer el passat mes de desembre a diferents localitzacions de la nostra Vila. Es van aconseguir un total de 2.500€. Hi van participar diferents entitats i associacions creixellenques i nombrosos veïns i veïnes. A Creixell vam tenir un ampli ventall d'activitats.

Els membres de Protecció Civil de Creixell es van encarregar de la seguretat als esdeveniments. Gimkanes, vermut musical, zumba, xerrades, ioga, quinto,  sortejos..... les associacions i entitats de la nostra Vila van tenir un paper molt destacat en aquesta jornada.

Finalment es van recollir 2.500€ que contribuiran a augmentar el marcador de La Marató de TV3

Us adjuntem el JUSTIFICANT DE L'INGRÉS BANCARI per import de 2.500€ que ha fet l'ajuntament de Creixell amb els diners recaptats per La Marató de TV3 2023.

Moltes gràcies a totes i a tots. #creixell #BenestarSocialCreixell 

Accions del document