LA BIBLIOTECA MUNICIPAL BIBLIOCREIXELL ENGEGA UN NOU SERVEI DE LLIURAMENT A DOMICILI DE LLIBRES I REVISTES

DES DE LA TORNADA DE LES VACANCES DE NADAL, LA NOSTRA BIBLIOTECA POSA A L'ABAST DEL SEUS USUARIS AQUEST SERVEI QUE FACILITA L'ACCÉS A LA LECTURA A TOTHOM QUE HO NECESSITI.

Tuesday 25 January 2022

La tornada a les aules per iniciar el segon trimestre ha estat caracteritzada per l'augment de casos de covid i el seu confinament obligatori. Molts infants i familiars directes s'han hagut de quedar a casa durant un mínim de 7 dies, sense poder sortir i accedir als serveis municipals. En el nostre municipi també hi viuen persones grans i amb mobilitat reduïda o sense cotxe, que viuen en urbanitzacions allunyades del centre urbà. Per aquest motiu, des de la Bibliocreixell hem cregut molt necessari oferir aquest servei a la ciutadania, que en molts casos els pot fer la vida més agradable. Garantim així l'accés a la lectura de tothom que ho vulgui, només ens ho ha de demanar. Ens poden trucar al telèfon de la Biblioteca 977803400 o enviar-nos un WhatsApp al 607871054 i nosaltres els farem arribar  els llibres i revistes que necessitin el mateix dia. També els oferim la possibilitat de preparar lots de llibres per a infants, només cal que ens diguin l'edat que tenen. I de la mateixa manera que els hem fet arribar els llibres a cada domicili, també els recollim. Si hi ha alguna persona que encara no té el carnet de la biblioteca i vol fer ús d'aquest servei, també ho podrà fer.

Esperem que des de la Biblioteca Municipal Bibliocreixell us poguem fer la vida més fàcil al nostre poble ! Només ens ho heu de dir.

Accions del document